"Na het stoppen met roken ging mijn gewicht naar 118 kilo.
November 2015 ben ik naar de praktijk gegaan van Kim en hebben samen een eerste gesprek gehad. Onder haar uitstekende begeleiding zijn we gestart met gezond afvallen. Tijdens het gehele project merk je aan alles dat ze in het bezit is van een erkend diploma en dat zij weet waar ze over praat. Geen afslankproducten maar gewoon een gezond (toch lekker) voedingspatroon.
Ook heel belangrijk is je gezondheid. Bij elk bezoek controleert zij je gewicht, bloeddruk, geeft advies en draagt alternatieven aan.
Mijn gewicht is nu ruim 12 kilo minder. Ik ben er nog niet maar samen met Kim ga ik naar het juiste gewicht.
Nog belangrijker is mijn gezondheid. Ik ben 68 jaar maar ik voel me 50. Kim bedankt!►
Normaal gesproken maak ik geen reclame voor afslanken.
Voor Kim doe ik het graag. Zij is een gediplomeerde vakvrouw met veel kennis"   Peter S.

 

"Ik had voorheen al jaren dieeten gevolgt van Sonja Bakker naar Dokter Frank dieet niks hielp en dan viel ik altijd keihard terug en kwam ik weer met mijn gewicht aan. Praktijk Balance for life is anders. Het is een verandering van levensstijl en bewustwording van hoe je omgaat met eten en bewegen. Persoonlijk was ik al 15 kilo afgevallen met een ander afval programma en nieuwe levensstijl. Maar ik bleef hangen op gewicht en kreeg er niks meer af. Toen kwam ik via via bij Praktijk Balance for life terecht. Ik mocht ineens ook meer eten, meer calorieen per dag. Dus dat is ook veel beter vol te houden en ik viel toch af! Praktijk Balance for life en de coach Kim hebben mij geholpen mij naar mijn streefgewicht te krijgen. Ik raad het iedereen aan! Maar uiteindelijk moet je het toch ZELF DOEN en WILLEN DOEN en BLIJVEN DOEN. Het is voor heel je leven. Maar ik ben zo blij met deze levensstijl methode. En ik heb nooit honger meer! Iedereen kan het! Meld je aan bij Kim en je zult je stukken beter gaan voelen! ☆☆☆" Cynthia B.

 

Een hele fijne methode en goede ondersteuning van Kim. Het heeft mij geholpen de knop om te zetten en definitief mijn overtollige kilo's kwijt te raken. Ik blijf voor altijd in balans Annemarie S.

 

"Sinds februari 2016 heb ik mij gewend tot Kim, Praktijk Balance for Life .
Vraag mijnerzijds was of ik advies kon krijgen m.b.t. mijn eetgewoontes en ook de daaruit vloeiende conditie. Mijn ervaring was , dat ik onder de indruk kwam van de expertise en de daar op volgende behandel methode tot verbetering en bewustwording van mijn levensstijl. Al na korte tijd werden de resultaten zichtbaar en heb ik zij het met vallen en opstaan mij kunnen houden aan de gekregen adviezen die een goed resultaat hadden. Met deze ervaring kan ik zeggen dat ik zeer gemotiveerd ben om verder te gaan in de te volgen route die mij plezier doet en daarmede dank ik mijn consulente Kim" Marjan S.

 

"Na eerdere pogingen ondernomen te hebben om af te vallen, kwam het gewicht er uiteindelijk weer terug aan. En vaak kwam er dan meer aan als er af was gegaan. Ja, dat schiet dan natuurlijk niet op! Dus toen iemand mij op de praktijk Balance for Life wees, was ik eerst ook wat terughoudend. Maar na het eerste gesprek is dat weggenomen en ben ik onder begeleiding van Kim aan de slag gegaan. Het idee is simpel: Je mag alles eten, maar niet alles tegelijkertijd. Natuurlijk moet je er wel op letten dat je een gebalanceerd voedingspatroon hebt. En zodra je bewust wordt van hoeveel van wat je eigenlijk eet een automatisme is, gaat er een knop om. Uiteindelijk ga je je levensstijl aanpassen, en hoe je het wendt of keert is dat niet makkelijk: Je zult het nog altijd zelf moeten doen, ook al weet je het eigenlijk allemaal stiekem wel. Maar met de goede begeleiding van Kim is dat totaal geen probleem! Je voelt je gezonder, fitter en simpelweg beter. Hoewel het resultaat al helemaal geweldig is (ruim 15 kilo eraf), zijn we er nog niet. En waarschijnlijk had het nog beter geweest ondertussen, als ik niet een tijdje de motivatie miste. Maar we pakken gewoon de draad weer op! Voor iedereen die af wil vallen, of zich gewoon gezonder, fitter en beter wil voelen, kan ik de praktijk Balance for Life en de begeleiding van Kim aanraden" Conrad van G.

"Ik ben in november begonnen en ik ben nu 12,5 kilo afgevallen door een gezonde levensstijl. Je krijgt hele goede begeleiding en dat is heel erg fijn. Als je wilt afvallen zou ik dit echt aanraden. Het is geen dieet en zo kun je het heel goed volhouden!!! Dank je wel kim voor je super begeleiding!!! Ga zo door!!!" Marian S.