Over ons

Ik ben Kim, Voedingsdeskundige & BGN gewichtsconsulent en de eigenaar van Praktijk Balance for Life

Ik woon samen met mijn man en dochtertje van 8 jaar in Sint Jansteen (gemeente Hulst), Zeeuws Vlaanderen. Vanuit mijn passie voor voeding & gezondheid ben ik Voedingsdeskundige & Gewichtsconsulente geworden. Als specialisatie heb ik tevens het diploma emotie eten behaald. Door van mijn passie mijn werk te maken heb ik Praktijk Balance for Life opgericht.

Nu begeleid ik mensen die willen afvallen en/of een gezonder willen leven, niet door middel van strenge diëten maar door het veranderen van hun levensstijl. Afvallen is namelijk vaak niet alleen een kwestie van je voeding veranderen en meer bewegen. Vaak komt er zoveel meer bij kijken zoals hardnekkige gewoonten welke het  afvallen kunnen bemoeilijken.

Wil je graag een gezondere levensstijl zonder af te vallen? Dan kun je ook bij ons terecht. Je kunt hiervoor een eenmalig voedingsadvies aanvragen of een kort Nooit meer op dieet programma volgen (zie aanbod).

Wij werken volgens de richtlijnen gezonde voeding van de gezondheidsraad en het voedingscentrum en wij zijn aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) hetgeen je verzekerd van;

  • Actualiteit, Ontwikkelingen in de markt worden actief gevolgd,
  • Onafhankelijkheid, Adviezen zijn niet gebonden aan enig merk,
  • Kwaliteit, Alleen gediplomeerde gewichtsconsulentes mogen aangesloten zijn bij de BGN, en kennis wordt regelmatig bijgespijkerd door opleiding en training.

Ook worden de consulten (gedeeltelijk of geheel) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering (zie vergoedingen). Fijn om te weten is dat deze vergoeding niet ten koste van je eigen risico gaat!

Wil je gratis & vrijblijvend kennismaken neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Je bent het waard! Ga jij de uitdaging aan? Wij helpen je graag naar een gezonder & slanker leven.

Hartelijke groet, Kim